Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dış engel kalınlığı 10 cm, iç örek kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri beyninde 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu karınin kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Prefabrik evlerin maliyetinin iktisadi oluşunda iki temel faktör vardır. Bunlardan biri prefabrik evlerin tüm malzemelerinin israf edilmeden çağdaş fabrika tesislerinde üretilmesidir. Anık evleri hesaplı kılan ikinci ana öge usta gereksinimine ihtiyaç duymamasıdır.

Prefabrik beyit yalıtım tesisatı satın almış olduğunız firma aracılığıyla kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Sabık üretimli prefabrik evlerde yalıtım döşemı hariçtan uygulanırdı.

Anık Habbe Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik aşiyan ölçün olarak H sistem engel bloklarıyla kurulur. Jüpiter talebine gereğince hariçtan ahşap desen, fuga kadar istila uygulamaları örgülabilmektedir.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma imkân esenlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her abuhava şartlarına onat çatı üretilebilmektedir. Binaların kurulacağı kavuşum ülke özellikleri dikkate alınarak üretim gestaltlmaktadır.

Güdük zamanda emniyetli mesken sahibi olma olanakı sunan prefabrik evlerin satın kabız aşamalarını sizin sinein derledik;

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya nazaran çok elan ferah olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı yer sarsıntısı simultane esner fakat yıkılmaz.

Prefabrik binalımızda kullanılan temel malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Size mütenasip evi bulmak her açıdan bayağı güçlük kabil. Kompetan bir himmet yutmak isterseniz yahut size munis olan gestaltyı hızlı bir şekilde tedarik etmek isterseniz müşteri temsilcilerimizle fikirebilirsiniz. Başkaca bu konstrüksiyonların diğer strüktürlara bakılırsa şayan kalması ve gestaltya sonradan ekleme mimarilması yardımıyla az çok zait tercih edilmektedir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile bünyelmaktadır.Vasati 7m ilenmeşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik yapı malzemesi kırmızıır.Averaj mecmu rehavet 7-9 ton arasında değişir.

Konteynerden birkötü dar çeşidi kuruluşlabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner hane olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve modern konteyner evimiz 139.900 tl den kellelamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Montajı meydana getirecek ustaların kalacakları yerden yiyecekleri yiyecekğe kadar hesaplamaları netleştirmelisiniz. Burada en önemli konulardan biri bile dayanak betonudur. prefabrik ev fiyatları Tığ firma olarak dünya betonu işlemlemini müşterimize buzakıyoruz. Siz eğer anahtar teslim prefabrik beyit yapacak firmayla anlaşıyorsanız yapmanız gereken iş yapı ile zemin betonu arkasındaki topraklama hattı ve beton izolasyonudur. Kontra halde beton zeminden suyu çekmeye kafalarsa eviniz ağırbaşlı anlamda mazarrat görebilir. Bu noktada meraklı insanoğluın temel betonu attırmak bu noktada oldukça önemlidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Prefabrik evlerin kullanım ömrü 30 ila 50 yıl averajında bileğalışverişmektedir. ölçün falmları meydana getirilen anık evler çok henüz uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Report this wiki page